onsdag 31 juli 2013

Löpning i Särö Västerskog

Särö Västerskog
Den riktiga Anton K
Kopian...

I måndags var jag och Linus ute i Särö Västerskog och sprang en kort sväng. Vanligtvis har vi under den sista tiden åkt iväg för att simspringa i våtdräkt och även om det är riktigt roligt kändes det den här gången befriande att bara springa även om miljön var den samma som under våra swimrun. Linus sprang i bara tights och med sitt skägg var han en kopia av Anton Krupica eller möjligen en ultravariant av Jesus.
Dessutom var hans löpning på klipporna bitvis likt en bergsget. Det kan bli han som får dra runt mig på lördagens begivenhet i skärgården....

Vädret var så bra som det kan vara en kväll under den svenska sommaren. Sol och vindstilla. Vattnet var spegelblankt och löpningen var riktigt skön. Det blev ytterligare ett pass att lägga in i minnesbanken inför den bistra vintern. Rekommenderar varmt en runda i Särö. Vi valde att parkera vid gratisparkeringen och sprang sedan ner till badplatsen, vidare upp på klipporna längs havet. I princip följde vi slingan som finns på kartan nedan, förutom att vi tog en extra sväng ut på udden. Efter ett varv vid havet och skogen sprang vi på asfalt norrut och förbi Blomstermåla och sedan ner längs golfbanan. Därefter direkt ner till havet där vi sprang på en fin slinga på klipporna igen tillbaka till stranden och parkeringen. Totalt blev det 8.3 km vacker löpning, njutning och ny energi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar