måndag 31 december 2012

Nyårsjogg och kort summering!


Jag hoppar över att skriva en nyårskrönika över mitt löparår. Gillar ni statistik är det bara att titta på bilden. Totalt sprang jag 2550 km under 2012. Det får jag allt vara nöjd med!


Jag har också hunnit vara med i tolv stycken tävlingar. Inte illa det heller, trots lite skiftande resultat.

Egentligen hade jag tänkt att avsluta det här året med att springa Sylvesterloppet. Det var ett riktigt trevligt lopp förra nyår, då det dessutom var perfekt väder med sol och nollgradigt. Men vädret idag, föga förvånande, bestod av regn och rusk. Därför kändes det inte motiverande att lägga 350 kr eller 35kr/km i efteranmälningsavgift. Blev istället en gratis nyårsdistans hemma med hunden. Vi sprang ca 13 km och emellanåt regnade det iskall järnspik.

Nu ser vi fram mot ett nytt hoppfullt år och kom ihåg att ingenting är omöjligt!

Gott nytt år!


2 kommentarer:

 1. Jag kommer inte heller skriva någon årskrönika. jag vet inte riktigt varför, menjag har ingen lust. Jag skrev ingen förra året heller.

  Grattis till ett bra genomfört år. Bra jobbat!

  Kommer du att öka mängden nästa år eller ändra på något annat i ditt träningsupplägg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Nej, jag hade inte heller någon lust. Dessutom finns det annat som jag måste lägga tid på, även om bloggandet fortfarande är givande.

   Gällande träningsdosen blir det nog svårt att få in mer löpning med tanke på familj och arbete m.m. Maxdosen ligger på ca 7 mil i veckan och det är sällan jag kommer upp i det och ändå behåller kvalitén och inte känner stress. Dessutom skall jag nog 2013 införa lite mer alternativ träning som t.ex. simning samt något färre tävlingar (som jag i gengäld tänker satsa lite mer på...peppar peppar).

   Lycka till, Lennart, på ditt löparår 2013 och vem vet vi kanske ses på någon tävling?

   Radera