onsdag 27 mars 2013

Orange

http://www.trailrunmag.com/zine/

Länken under bilden går till en sida för nedladdning av en riktigt bra gratistidning om trailrunning. Fina bilder och bra artiklar, riktig Trail Porn. 

Rubriken orange syftar till ett ganska okänt terrängspår som finns i Kungsbacka. Spåret är märkt med orange färg. Där körde jag igår intervaller med IF Rigor. Det blev 4 stycken på ca 1300 m med ett snabbt pitstop mellan dem. Totalt med upp och nerjogg slutade det med ca 14 km rakt in i joggdagboken. För mig innebär det lite vårkänsla att beträda det orange-spåret. På nått vis blir intervallerna på det här spåret lite tuffare men ändå lite skönare. Spåret bjuder både på nedför, uppför och platt löpning. Allsidig träning både för hjärta och löpstyrka. Dessutom är det bitvis lite teknisk löpning och du måste läsa av stigen framför dig. Det går inte att springa och fundera på hur långt det är kvar eller hur jobbigt det är vilket gör att intervallerna känns lite kortare än den verkliga längden. Tiden går fort när man har roligt!!!

Idag blev det en lugn runda med joggingvagnen, barnen och hunden. Efter fem km somnade barnen och då passade jag på att stanna vid en fotbollsplan. Där kastade jag av mig mina riktigt sköna Brooks Green Silence (ni kan följa en hyllningskör på följande tråd på jogg - http://www.jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=9767) och drog på mig de splirrans nya ZEMgear. Sedan sprang jag ca 2 km med fartökningar på diagonalen över planen följt av jogg längs kortsidorna. Grym barfotakänsla och ännu mer vårkänsla. Det kommer nog bli en del mil i de skorna, trots det udda utseendet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar