lördag 2 juni 2012

Kort rapport!

Dagen kan sammanfattas med fyra grader, regn, kuling men ändå riktigt roligt. Mina ben var med fram till 25 km sedan blev de en symfoni av ingen känsel p.g.a kylan och rejäl stelhet. Det sista var väntat då jag slarvat med långpassen. Sprang in på 3.24.50 och är nöjd då det faktiskt var min första mara. Nästa år är jag full med erfarenhet. Har förstått att andra har nått sina mål också, stor eloge till Er. En längre rapport kommer en annan dag!

8 kommentarer:

 1. Så fantastiskt glad och nöjd jag är över att ha sprungit in på 2,59:54.
  Små tjatade med Staffan (4,30) 3ggr under loppet och blev omsprungen av honom vid 35KM. Utan att ha haft hans ryggtavla att jaga de sista 7 är jag mycket tveksam till om jag hade nått min SUB3.
  MEN JAG GJORDE DET. Total lycka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort grattis! En fantastisk bedrift under rådande väder.

   Radera
 2. Dessutom Emir, borde du varit farthållare och sprungit med ballongen för Sub 3.00 med din tid...:-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tid på första maran i de förhållandena!! Med lite fler långpass och bättre väder kapar du direkt ett antal minuter!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Staffan! Du har ju själv gjort en rejäl resa i marornas land. Jag har inte drabbats av någon post-Stockholm Marathon och är redan laddad inför nästa års upplaga. Skall ta tag i mina långpass och då..........

   Radera
 4. Grattis! Riktigt bra förstatid med tanke på långpassen och de förhållanden som rådde! SJälv fick jag bryta vid 33 km, men det är svårt att vara missnöjd över det också. Stort!!

  SvaraRadera
 5. Tack Jonas! Trist att DNF:a men du var inte ensam. Du sprang en bra bit, men även om 33 km låter nära mål är det långt under slutet av en mara. Ditt perfekta Stockholm Marathon kommer.....!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den sista milen är den värsta. Sprang min första mara 2009 där jag också bitter fick erfara det, men den gången tog jag mig dock i mål! Men vafan, det kommer alltid en ny mara!

   Radera