onsdag 25 april 2012

Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon och New York Marathon


Förra veckan kom startbeviset till Göteborgsvarvet. I år gäller det att vara välkammad då  SVT kommer att direktsända varvet. Ett annat lopp som också sänds direkt är Stockholm Marathon. Startbeviset till det loppet låg i dagens brevhög. Mitt startnummer blev 3811 och då hamnar jag i startgrupp två. Stockholm Marathon är den 2 juni och det börjar kännas nära nu. Det skall förhoppningsvis bli en fantastik upplevelse.

Idag är också lottningen till New York Marathon. Köpte en lott i januari för att få en chans till en startplats. Jag hade ingen tillräckligt bra tid på ett halvmarathon för att på egen kraft seeda mig in i loppet.

Seedningtider för New York Marathon 2012

Dessutom har jag enligt ett rykte förstått att seedenings tiderna till 2013 upplaga av New York Marathon har sänkts. Troligen måste jag springa under 1.19.00 för att vara garanterad en plats. 
Svar från lotteriet får jag tidigast i morgon kväll om jag inte sitter uppe och tittar på direktsändingen som finns på följande länk tv.nyrr.org. Med min vanliga tur i lotterier är min förväntan inte särskilt stor......jag får nog springa mera!

2 kommentarer:

  1. Lycka till i utlottningen!
    Har ännu i min korta löparkarriär inte fått sug efter NYCM, men vem vet vad framtiden har med sig..

    Idag kom startbeviset till Stockholm, då känner man genast att pulsen går upp!

    SvaraRadera
  2. Visst, Emir, nu börjar det verkligen närma sig. Skall bli spännande med Stockholm Marathon och jag känner också en viss ökning av pulsen redan. Hoppas den inte blir för hög under loppet och att vi inte springer in i den berömda väggen...:-) NYCM skulle verkligen vara ett "once in a life time"-ögonblick. Men som sagt - jag litar mer på mina ben än ett lotteri....

    SvaraRadera